Oregon

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Oregon

Некретнина на продају у Орегону

На западу се граничи са Тихом океаном, на северу са Вашингтоном, на југу Калифорније, на истоку са Ајдахом и на југоистоку са Невадом.

Орегон је америчка приобална држава на северозападу Пацифика. Познат је по разноликости његових пејзажа, укључујући шуме, планине, фарме и плаже. Град Портланд је познат по својој ексцентричној авантгардној култури и домаћини реномираних кафића, бутика, ресторана нулем миља и малих пивара.

Ако сте заинтересовани за куповину некретнина за продају у Орегону, морате знати нешто о ситуацији на тржишту некретнина.

У Орегону тренутно има више купаца од продаваца на тржишту некретнина и, мада то може отежати проналажење правих купаца за купце, то је помогло продавцима да брзо затворе уговор и добију жељену коначну продајну цену колико купци се такмиче за своје домове.

У Портланду је на тржишту мање кућа и мање понуда. То значи да пад расположивих домова неће имати исти позитиван ефекат на тржишту Портланд продавца.

Последњих година, ако би било више понуда на једној имовини за продају у Орегону од потенцијалних купаца, било би најмање 20 или више понуда. Данас је тај број смањен на око двије или три вишеструких понуда због снажне потражње за кућама на том подручју.

Изгледи за купце куће по први пут нису толико мрачни колико се чини. Популарни градови као што су Беавертон и Цанби су одлична места за тражење јефтиних, основних кућа. Тако да могу бити занимљиво место за претраживање некретнина за продају у Орегону

Продајне цене за куће 2017. године можда су поставиле рекорде, али просперитетно тржиште је покренуло нека питања о границама тржишта некретнина у Орегону.

Иако може и даље бити тржиште за продавце, није тако јак као што је био 2017. године. Због тога је одлично вријеме за потенцијалне купце да се крећу по том подручју и купе кућу, поготово ако су први пут дома купац.

Просјечна продајна цијена Лане Цоунти куће порасла је за 9,6% између 2016. и 2017. године, у просјеку је износила 287.900 долара. Прошле године је просјечна продајна цијена премашила рекорд од 265.300 долара.

Просјечна продајна цијена куће у Фиренци, подручје Орегона порасла је за 6%. Већина стручњака за некретнине каже да не очекују да ће просечна цена кућне продаје порасти изнад 9% до 2018. године.

Лане Цоунти је забележио раст тржишта некретнина од рецесије у 2012. години. Цене кућа су порасле у последњих пет година. Дакле, округ Лане није прави град за тражење некретнина за продају у Орегону.

У 2018. години у Орегону, вриједност кућа порасла је на 8,8% од 2017. године, а очекује се да ће домаће вриједности наставити да расте до 3,3% прије 2019.

Градови са најскупљим продајом куће укључују Портланд, Бенд, Беавертон, Хиллсборо и Гресхам. На срећу, постоје и неке добре могућности за домове на улазном нивоу у градовима попут Спрингфилда и Салема.

Mapa, kretanje cena i statistika
No real estate match the specified search parameters!
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB